Masajul balinez face adevărate minuni pentru corp și minte, de aceea merge să luați în considerare oportunitatea de a beneficia de aceasta terapie în cadrul unui spa profesionist. Este demonstra faptul că acest tip de masaj aduce beneficii uimitoare care se pot păstra pentru mult timp.

În cazul sesiunilor frecvente veți obține rezultate uimitoare, astfel că este indicat să faceți cel puțin o sesiune pe săptămână. Stabilirea ritmului de masaj se face în funcție de obiectivul pe care vi l-ați stabilit. O ședință de masaj durează o oră, timp in care veți vedea că mișcările realizate vă trezesc toate simțurile.

Pentru a obține rezultate excelente colaborează cu terapeuți cu experiență care realizează diferite manevre, cum ar fi: mișcări ușoare frământări și chiar vibrații. Toate acestea au rolul de a detensiona musculatura și de a elimina toate gândurile negative din minte. Alternarea mișcărilor de masaj se stabilește în funcție de necesitățile corpului fiecăruia.

Masajul balinez oferă nenumărate beneficii pentru sănătate și asigură o funcționalitate normală a organismului. Crește tonusul muscular și relaxează tot corpul, datorită faptului că prin mișcările de frecare se încălzește țesutul de la suprafață, se simulează circulația sângelui și se îmbunătățește în mod considerat de starea de sănătate.

Prin intermediul acestui tip de masaj musculatura și nervii se eliberează de tensiuni și se păstrează elasticitatea pielii iar prin mișcările sub presiune se îmbunătățește mobilitatea articulațiilor. De asemenea, sesiunile de masaj balinez stimulează relaxarea musculară și îndepărtează tensiunile de la nivelul corpului și a minții. Acesta este foarte cunoscut peste tot în lume și se bucură de o largă apreciere largă la nivel global. Reprezintă opțiunea cea mai potrivită pentru cei care își doresc să trăiască o altă experiență la SPA și vine în sprijinul celor care au reale probleme de sănătate.

Care sunt avantajele masajului?

Masajul balinez este realizat prin presiuni ferme, dar delicate asupra  musculaturii. În timpul masajului corpul va fi acoperit în permanență cu prosoape, în afara zonei la care se lucrează, pentru a vă bucura de un plus de confort.

Pentru obținerea unor rezultate optime se folosesc uleiurile esențiale. Parfumurile de aromaterapie relaxează mintea în timpul masajului și vă oferă posibilitatea de a medita liniștit. Pe lângă recuperarea medicală masajul oferă o stare de relaxare deplină. Așadar, ajută la îndepărtarea simptomelor asociate cu diferite boli, dar calmează și tensiunile interioare.

O singură ședință de masaj balinez este suficientă pentru a vă simți un alt om și a avea o altă perspectivă de viață,  deoarece masajul oferă o stare reconfortantă. În plus, reprezintă un tratament eficient și adjuvant pentru multe afecțiuni medicale. Acesta joacă rol de analgezic astfel că înlocuiește cu succes tratamentul medicamentos. De ce să luați medicamente dacă vă puteți bucura din plin de această formă naturală de vindecare?

Masajul de relaxare poate fi folosit în scop profilactic, dar și pentru recuperarea medicală. Acesta pregătește țesuturile pentru terapie și ajută la instalarea unui efect terapeutic pentru a obține efecte imediate. Acestea pot fi locale sau generale, însă este cert ca starea de spirit va fi modificată în mod evident.

În ceea ce privesc efectele locale se observă creșterea circulației sanguine, îmbunătățirea circulației sângelui și stimularea eliminării toxinelor. La nivel general, apare îmbunătățirea stării de spirit. Masajul  balinez ajută și la scăderea presiunii intramusculare și facilitează eliminarea hormonilor de fericire care sunt responsabili cu starea de bine. Reduce contracțiile musculare și determină ameliorarea durerii.

De asemenea, masajul determină îmbunătățirea funcțiilor aparatului circulator și respirator, reducerea oboselii musculare, îmbunătățirea funcțiilor organelor interne și a metabolismului. Acest tip de masaj de relaxare pune accent pe latura terapeutică, dar se concentrează și pe relaxarea minții. Este folosit încă din antichitate și este foarte apreciat și în ziua de astăzi, fiind considerat o terapie medicală, dar și un procedeu de menținere a sănătății. Acesta reprezintă o modalitate de vindecare a diferitelor boli acute sau cronice, de aceea se recomandă a se folosi ca tratament adjuvant în multe situații. Este o adevărată formă de terapie iar efectele sale sunt majore.

Masajul balinez – un plus de beneficii

Masajul elimină stresul, îndepărtează oboseala, combate insomniile și îndepărtează durerile reumatice. Mai mult decât atât, corectează postura, detensionează musculatura și întărește imunitatea corpului. Sesiunile de masaj se realizează într-o atmosferă cu totul specială, într-un ambient plăcut unde se aude în fundal muzică de relaxare și se simt în aer parfumuri deosebite.

În cadrul acestui salon de spa puteți beneficia de masaj personalizat, în funcție de cerințele proprii. De asemenea, puteți alege intensitatea masajului pe care o doriți: cu manevre mai ușoare sau mai profunde. Puteți specifica maseurilor dacă doriți să se insiste mai mult în anumite locuri și puteți alege uleiurile esențiale dorite în funcție de aroma preferată. Fiecare dintre noi avem o percepție proprie, astfel că simțim în mod diferit o anumită intensitate a mișcărilor, de aceea este recomandat să discutați deschis cu terapeutul despre tot ceea ce aveți nevoie. Maseurul trebuie informat despre toate așteptările pe care le aveți în urma acestei ședințe de relaxare. Daca vrei să te bucuri de mai mult răsfăț și să obții rezultate optime, atunci trebuie insistat pe zonele tensionate.

Principiile masajului

Ambianța muzicală, precum și parfumul de aromaterapie te va ajuta în acest sens. Indiferent de situație, comunicarea este foarte importantă astfel că maseurul trebuie să știe dacă aveți anumite sensibilități sau reacții alergice. În acest fel, poate schimba imediat combinația de uleiuri pentru a vă oferi o experiență cu totul unică. Acesta adaptează ușor mișcările realizate în funcție de toate detaliile oferite.

Prin urmare, aveți mulțime de motive pentru care merită să vă faceți o programare la acest spa din București. Adoptați acest obicei și integrați sesiunile de masaj balinez în planul de întreținere al sănătății. Este recomandat să veniți la masaj cel puțin o dată pe săptămână sau de câte ori simți nevoia să vă răsfățați.

În general, corpul vă anunță când are nevoie de puțină relaxare, deoarece după o perioadă tensionată și agitată musculatura se va încorda, ca răspuns negativ la stimulii extern. Acesta este momentul în care corpul vă anunță că are nevoie de masaj și ar trebui să luați în considerare această posibilitate. Nu amânați ziua în care să ajungeți la salon, deoarece cu cât luați decizia mai repede, cu atât mai rapid vă puteți soluționa problema cu care vă confruntați.

Tehnici de masaj folosite

Beneficiați de această formă de relaxare ce reprezintă și o tehnică de vindecare. Prin manipularea țesuturilor și mușchilor se observă nenumărate beneficii pentru sănătate. Mișcările realizate reprezintă de fapt o combinație între presiune, frecare și mângâiere. Toate acestea oferă beneficii majore fiecare având propriile caracteristici.

Rezultatele principale se răsfrâng asupra ameliorării stresului și anxietă g ii, dar și asupra gestionării durerii. Este foarte important să optați pentru acest tip de masaj deoarece reprezintă un prim pas în menținerea sănătății și în obținerea beneficiilor imediate. Acest tip de masă se concentrează pe toate părțile corpului prin abordările de vindecare. Pentru început se pune o presiune ușoară asupra mușchilor și articulațiilor apoi se trece la cea fermă cu scopul de a ameliora durerea și a elimina tensiunea.

Cercetările arată că foarte mulți oameni optează pentru sesiunile de masaj balinez în scop medical, adică pentru recuperarea după anumite boli. Aceasta poate ușura durerile provocate de osteoartrită și este foarte eficient în recuperarea postoperatorie. De asemenea, elimină durerile de  spate și de cap, precum si durerea provocată de alte boli acute sau cronice. Masajul balinez reprezintă o șansă la reîntinerire și oferă un plus de energie. Acesta vă reechilibrează total și elimină toate tensiunile negative din corp și din minte oferindu-vă o foarte bună performanță.

În plus, tratează tulburările țesuturilor moi, cum ar fi mușchii sau nervii iar scopul principal este de a reduce tensiunea musculară. Este imposibil să aveți o stare de bine atunci când mușchii sunt suprasolicitați pentru o perioadă lungă de timp răspund prin contracțiile musculare iar masajul realizează întocmai detensionarea musculaturii, rezolvând astfel în mod eficient această problemă.

Masajul vizează în mod direct problemele de bază ale mușchiului și oferă o stare intensă de bine. Mișcările realizate de-a lungul corpului se concentrează în special asupra spatelui, umerilor și pieptului dar nu se neglijează nici celelalte zone. Masajul balinez este o formă de răsfăț care vă oferă posibilitatea de a ameliora durerile ușoare până la intense. În plus, împiedică apariția accidentelor vasculare și menține sănătatea optimă a organismului.

De ce să faci masaj la spa?

Oricând doriți să luați o pauză de la agitația zilnică faceți-vă o programare la spa București și programați-vă la salonul de masaj. Aici veți beneficia de servicii de înaltă calitate și veți trăi relaxarea la intensitate maximă. Puteți să vă faceți o programare împreună cu o persoană dragă, pentru a-i oferi și ei posibilitatea de a beneficia de aceeași formă de relaxare ca și dumneavoastră.

De asemenea, acest salon de spa masaj balinez este foarte cunoscut, iar acest lucru se dovedește faptului că toți cei care au trecut pe aici au fost pe deplin mulțumiți. Aceștia au împărtășit mai departe din experiența lor și au contribuit în mod indirect la dezvoltarea notorietății. Oricând simțiți nevoia de relaxare, oferiți-vă câteva clipe de răgaz pentru a medita asupra vieții. Acesta este momentul în care vă detașați complet de problemele zilnice și vă dedicați timpul în totalitate propriei persoane realizând conexiunea cu eul interior.

Este foarte important acest lucru deoarece legătura dintre minte și  trup este foarte strânsă, de aceea nu ar trebui să neglijați acest aspect, ci să-i  oferiți toată atenția binemeritată. La SPA beneficiați de un tratament personalizat într-un cadru îmbietor și colaborați cu un personal experimentat. În plus, aveți posibilitatea de socializare cu persoane care împărtășesc aceeași pasiune și aceleași dorințe.