Dacă sunteți în căutarea unui upgrade pentru afacerea dvs. de vulcanizare sau doriți să oferiți servicii mobile la următorul nivel, avem exact ceea ce aveți nevoie: Echipamentul vulcanizare mobilă REIHMANN-RHM RW24. Pregătiți-vă să vă transformați operațiunile și să impresionați clienții ca niciodată înainte!

Compact, Dar Puternic

Echipamentul RHM RW24 este epitaomul eficienței. Designul său compact vă permite să lucrați în poziție verticală, optimizând spațiul și oferindu-vă mai mult loc pentru depozitarea anvelopelor și a echipamentelor de service. Cu posibilitatea de a fi montat în orice vehicul comercial, fie el un microbuz sau o remorcă ușoară, nu veți avea niciun impediment în a ajunge la clienții dvs., oriunde s-ar afla.

Caracteristici Avansate

  • Instalare Simplă și Rapidă: RHM RW24 poate fi ușor instalat în orice microbuz sau remorcă, transformându-le instantaneu în ateliere mobile.
  • Funcționare Silențioasă: Cu un zgomot de lucru de sub 70 dB și o funcționalitate care nu necesită un generator de curent, veți oferi servicii fără a perturba liniștea zonei.
  • Tehnologie Inovațoare: Echipamentul funcționează fără levier, grație tehnologiei LEVERLESS, și dispune de un compresor integrat alimentat pe 24v și un rezervor de aer integrat de 60l.
  • Eficiență: Prinderea centrală fără ghiare asigură o manevrabilitate superioară a anvelopelor, iar bratul ajutător „RUN-FLAT” automat inclus face ca lucrul cu anvelope dificile să devină un joc de copil.
  • Specificații Tehnice Impresionante: Cu capacitatea de a manevra anvelope cu diametre de la 10 la 24 de inci și o forță de depresare de 2800 Kg, acest echipament este conceput pentru a face față celor mai exigente sarcini.

Mai mult decât un Echipament

Pachetul de livrare nu include doar echipamentul în sine, ci și un kit complet de protecție pentru roțile din aliaj, un manual de utilizare detaliat, inserții din plastic pentru capul de montare din metal, un ghid de întreținere și un certificat CE. Și, pentru a face oferta și mai tentantă, transportul este inclus!

REIHMANN nu doar urmărește tendințele – le stabilește. Echipamentul vulcanizare mobilă RHM RW24 redefinește ceea ce înseamnă un serviciu de vulcanizare eficient și profesional. Nu pierdeți ocazia de a transforma modul în care interacționați cu clienții dvs. și de a îmbunătăți fluxul dvs. de lucru.

Interesați de această minunăție tehnologică? Vizitați Toolsboxservices și asigurați-vă că beneficiați de cel mai bun echipament de pe piață. Recomandăm cu încredere Toolsboxservices pentru soluții inovatoare și de înaltă calitate în domeniul vulcanizării.