Viessmann Vitodens – o optiune viabila de centrală GPL pentru încălzirea locuinței sau a afacerii

Cauți o centrală care să  funcționeze cu GPL pentru casa, afacerea ta sau proiectul reidențial?  Dacă da,  e util să iei în calcul centralele Viessmann Vitodens.

Viessmann este un producător de top de sisteme de încălzire inovatoare și eficiente din punct de vedere energetic, cu peste 100 de ani de experiență în industria sistemelor de încălzire.

În acest articol, argumentăm principalele motive pentru care Viessmann ar trebui să fie prima ta alegere pentru  o centrală pe GPL. De la tehnologia lor avansată și simplitatea de a comuta de la gaz natural la GPL, vei vedea de ce Viessmann este cea mai bună opțiune pentru un sistem de încălzire fiabil, eficient și ecologic pentru casa ta.

Avantajele încălzirii cu o centrală GPL de la Viessmann

GPL sau gazul petrolier lichefiat este o sursă populară de combustibil pentru sistemele de încălzire din locuințe și firme.

Versatilitate

Este un combustibil cu ardere mai curată decât petrolul sau cărbunele și produce mai puține emisii de gaze cu efect de seră. GPL este, de asemenea, un combustibil versatil care poate fi utilizat în cazane, cuptoare și încălzitoare de apă. Este ușor de transportat și de depozitat, ceea ce îl face o opțiune pentru locuințele care nu sunt conectate la rețeaua de gaz.

Eficiență

Sistemele de încălzire cu GPL sunt, de asemenea, foarte eficiente, majoritatea centralelor moderne atingând un grad de eficiență sezonieră de peste 90%,  o centrala Viessmann pe gaz și GPL atingând 98% eficiență sezonieră.  Acest lucru înseamnă că pentru fiecare  leu cheltuit pentru încălzire,  98 de bani  sunt folosiți pentru a încălzi casa.

În ciuda numeroaselor avantaje ale încălzirii cu GPL, alegerea sistemului potrivit poate fi o sarcină provocatoare. Există atât de multe mărci și modele disponibile și din multe opțiuni e greu să alegi una pentru tine. Aici intervine avantajul Viessmann.

Expertiza Viessmann în domeniul încălzirii cu GPL

Viessmann păstrează un loc de tip în lumea industriei sistemelor de încălzire de peste un secol. Sunt cunoscuți pentru sistemele lor de încălzire inovatoare și eficiente din punct de vedere energetic, care sunt concepute pentru a satisface nevoile proprietarilor de locuințe și ale întreprinderilor deopotrivă. Viessmann pune un accent deosebit pe sustenabilitate și se angajează să reducă emisiile de carbon, de aici fabricarea de centrale cu plajă de modulare de până la 1:10.

Comutare de pe gaz natural pe GPL doar din setări

Când vine vorba despre încălzirea  pe GPL, Viessmann  este o primă opțiune pentru că toată gama de centrale termice ViessmannVitodens permite comutarea de la gaz natural pe GPL doar din setări.

Inovație pentru economie.

În plus,  acestea sunt dotate cu sisteme avansate de control și monitorizare care vă permit să reglați temperatura și să monitorizați consumul de energie.  Implementați și un sistem smart home și  te asiguri că ai maximă eficiență în casă. Acest lucru înseamnă că poți economisi bani la facturile de energie fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul.

Centralele pe GPL de la  Viessmann și caracteristicile acestora

Viessmann dispune de o gamă de sisteme de încălzire cu GPL care sunt concepute pentru a răspunde nevoilor diferitelor tipuri de locuințe și întreprinderi. Sistemele lor sunt cunoscute pentru eficiența ridicată, emisiile reduse și fiabilitatea lor.

Vitodens 050 W  este cea mai populară centrala Viessmann pe plaja de putere de 24 kW -25 kW, fiind utilă pentru majoritatea caselor pe plan local, grație capacității sale. Este o centrală cu plajă de modulare mare, de 1:8, funcționând în condensare, așadar eficientă. Pregătită să ofere apă caldă instant, Vitodens 25 kW este ce ai nevoie pentru casa ta de dimensiuni mici medii.  Compactă și ușor de utilizat, robustă și sustenabilă, Viessmann Vitodens  25 kW cu WiFi încorporat (înlocuind vechile modele de 24 kW) este un răspuns la nevoia ta încălzire pe GPL.

Vitodens 100-W de la Viessmann este un alt cazan GPL util, cunoscut pentru eficiența și fiabilitatea sa. Vitodens 100-W vine, de asemenea, cu o serie de caracteristici, inclusiv un schimbător de căldură din oțel inoxidabil, modularitate sporită și controale avansate.

Centrala pe GPL Vitodens 200-W de la Viessmann este unul dintre cele mai eficiente cazane pe GPL de pe piață, cu o eficiență de până la 98%. Acest lucru înseamnă că aproape tot combustibilul utilizat este transformat în căldură, reducând risipa de energie și scăzând facturile de energie. De asemenea, Vitodens 200-W vine cu o serie de caracteristici avansate, inclusiv modularitate și controale inteligente.

Concluzie: De ce centrala termică Viessmann este cea mai bună opțiune pentru încălzirea cu GPL

În concluzie, sistemele de încălzire centrală Viessmann sunt o bună opțiune pentru proprietarii de locuințe și afacerile care caută un sistem de încălzire cu GPL fiabil, eficient și ecologic. Cazanele Viessmann pe GPL sunt printre cele mai eficiente de pe piață, cu funcții și controale avansate care vă permit să monitorizați și să reglați consumul de energie. De asemenea, acestea sunt concepute pentru a fi ușor de instalat și întreținut, asigurându-se că sistemul dvs. funcționează la cel mai bun nivel.

Cu o experiență de peste 100 de ani în industria încălzirii, Viessmann este un brand de încredere și respectat, care se angajează în favoarea sustenabilității și a reducerii emisiilor de carbon. Dacă doriți să vă reduceți facturile de energie și să vă diminuați amprenta de carbon, alegeți Viessmann pentru sistemul dvs. de încălzire centrală pe GPL.

Sursa foto: pixabay.com