„Ne dorim să oferim fiecărui client ce construiește o experiență unică când apelează la noi. Așadar, desfășurăm în următorii 2 ani o campanie cu premii garantate în valoare de peste 200.000 euro și fiecare client ce cumpără materiale de construcții prin Vindem-Ieftin.ro de fiecare dată când atinge pragul de 150.000 lei fără TVA primește pe loc un produs pentru curtea sa din gama FASTMETAL”, spune Cosmin Raileanu, fondatorul Casei de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Premiile campaniei

Prin urmare, dăm startul unei campanii cu premii pentru clienții noștri. Concret, premiile și pragurile comenzilor sunt următoarele:

  • comenzi în valoare de 150.000 lei fără TVA – premiu – pergolă intrare;
  • comenzi în valoare de 300.000 lei fără TVA – premiu – pergolă mașină + pergolă intrare;
  • comenzi în valoare de 450.000 lei fără TVA – premiu – leagăn + pergolă mașină + pergolă intrare.

Categoriile de produse participante

Pentru a beneficia de premii, produsele achiziționate trebuie să fie din minimum 4 categorii din cele de mai jos:

  • structură și fundație;
  • acoperiș;
  • amenajări interioare;
  • amenajări exterioare;
  • instalatii

Durata campaniei

Campania se derulează în perioada februarie 2023- 31 decembrie 2024. În momentul plasării unei comenzi, clientul va primi din partea consultantului dedicat informații despre campanie și mecanismul de desfășurare al acesteia. Mai multe detalii despre cum puteti intra în posesia premiilor găsiți aici: https://vindem-ieftin.ro/fidelizare-clienti/

Clienții pe primul loc

Vindem-ieftin.ro își dorește parteneriate pe termen lung cu toți clienții. Din acest motiv venim în întâmpinarea clienților cu premii marca Fast Metal. Pregătim multe alte surprize în 2023 pentru a răsplăti încrederea celor care au cumpărat de la noi.

De ce noi?

Avem peste 70.000 de clienți fericiți și peste 300 de furnizori prompți și excepționali. În 2022 am economisit peste 1 milion de euro pentru clienții noștri față de prețurile din comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri.

Vindem-ieftin.ro se apropie cu pași repezi de o cifră de afaceri de 15 milioane de euro. Construim cea mai mare și mai performantă echipă de vânzări din România, formată din doamne remarcabile, în procent de peste 80%. Cu alte cuvinte, un business de succes este o echipă de succes.

Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro a revoluționat comerțul clasic cu materiale de construcții. Pe această cale, dorim să le mulțumim tuturor clienților care au ales să scutească timp, bani și energie și să cumpere de la noi. Consultanța de specialitate este mereu gratuită, iar fiecare comandă beneficiază de suportul și sfaturile unui specialist.

Noi credem că putem crește împreună și această campanie de fidelizare este încă un pas în demers în dorința noastră de a vă răsplăti prin premii garantate raportate la valoarea comenzilor voastre.

Ai un proiect în construcții? Trimite chiar acum necesarul de materiale, negociază prețurile cu un consultant dedicat și câștigă premii garante: https://vindem-ieftin.ro/formular/