Dintre toate invaziile dăunătorilor, gândacii sunt cei mai vulnerabili. Aceștia nu numai că provoacă daune activelor corporale, dar reprezintă și o mare amenințare pentru sănătatea persoanelor care vin în contact cu acestea. 

De ce gândacii sunt atât de periculoși?

Gândacii sunt cei mai enervanti dăunători dintre toți, deoarece se pot strecura oriunde.

 Sunt mulți care au sensibilitate mare la alergenii de gândaci; este mai ales la copiii mici. Alergenul gândacului se poate răspândi prin excrementele sale, saliva sau corpul său în descompunere. 

Poate duce la stări severe de astm la cei cu sensibilitate ridicată la acesta. Un gândac poate supraviețui oriunde și, prin urmare, poate răspândi atât de multe tipuri diferite de bacterii și paraziți care sunt de neimaginat. Ei poartă, de asemenea, agenți patogeni periculoși precum E. coli și salmonella. Îl pot răspândi oriunde se mișcă, de la cel mai murdar mediu la cel mai steril mediu, cum ar fi o sală de operație. 

Are abilități mari de a-și răspândi pericolele și de aceea serviciile de dezinsectie, deinfectie si deratizare sunt necesare pentru a-i îndepărta din astfel de zone. Gândacii sunt dăunătorii care nu pot fi uciși doar lovindu-i. Aceștia trebuie să fie eradicați din locul dvs. cu ajutorul serviciului profesional de dezinsectie cu ajutorul echipamentelor specializate și a produselor specifice de combatere a dăunătorilor. 

Procesul implică un studiu meticulos, o planificare adecvată și o execuție deliberată. Un serviciu de dezinsecție  are resurse imense pentru a asigura eradicarea gandacilor garantata si de calitate. Controlul infestării cu gândaci este esențial, ținând cont de cuantumul daunelor pe care aceștia le pot provoca și amenință sănătatea familiei noastre. 

Gândacii invadează casa într-o varietate de moduri, cum ar fi:

  • Prin fisurile de la uși și ferestre
  • Deschideri in conductele de scurgere si canalizare
  • Din exterior – băcănie și alte genți vechi și murdare pe care le ducem acasă
  • Prin diverse alte produse contaminate și chestii pe care le aducem din afară.

Un serviciu profesionist de DDD a identificat aceste lacune si ia masurile necesare pentru a opri invazia prin protejarea acestor zone si eradicarea celor prezente in casa dumneavoastra prin folosirea pesticidelor si substantelor chimice eficiente. Acesta este motivul pentru care, dacă serviciile de control al gândacilor sunt angajate într-un stadiu incipient, aceste probleme periculoase pot fi eliminate rapid, fără a provoca prea multe daune sănătății și mediului.

Compania DDD® se străduiește să livreze cea mai bună experiență prin servicii rapide de dezinfectiedezinsectie si deratizare, eficiente si inovatoare la preturi competitive. Daca aveți nevoie sa va curățați mediul in care trăiți sau lucrați apelați cu încredere la firma noastră!

Dispecerat comenzi: 021/9662 sau 0763.662.662

Sediul central: 021.345.06.88 și 021.345.08.22

București Ilfov: 0786.727.027

Zona de Vest (Timișoara, Cluj Napoca și Târgu Jiu) – 0766.472.274

Zona de Est (Constanța și Panciu) – 0784.399.333

E-mail: office@companiaddd.ro