[ad_1]

FAIN AȘA: Un proiect prin care se acordă voucherele sportive în valoare de 250 de lei/lună elevilor din învăţământul preuniversitar de stat din Sectorul 2, pentru a-i încuraja să practice sportul de performanţă, se află în dezbatere publică.

Prin proiectul ”Dăruim speranţă pentru performanţă în sport” desfăşurat la nivelul Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti dorim încurajarea şi sprijinirea practicării sportului de performanţă de către toţi elevii de la noi din sector, indiferent de situaţia financiară de acasă.

*** Informaţii utile!

 Voucherul în valoare de 250 de lei/elev/lună va putea fi utilizat numai pentru achitarea contravalorii abonamentului/cotizaţiei lunare/taxelor aferente necesare practicării unei discipline sportive.

 Structurile sportive trebuie să facă dovada afilierii la Federaţia Sportivă Naţională pe ramură de sport şi să-şi desfăşoare activitatea în baze sportive proprii sau deţinute în Sectorul 2.

 Elevii vor beneficia de această iniţiativă în ordinea înregistrării solicitărilor şi în limita locurilor disponibile lunar, respectiv a bugetului alocat cu această destinaţie.

 Regulamentul privind implementarea proiectului „Dăruim speranţă pentru performanţă în sport” poate fi consultat integral pe site-ul Primăriei Sectorului 2, accesând acest link: http://public.ps2.ro/…/2023-01-30%20dezbatere…/

* Dacă aveţi sugestii care să ducă la îmbunătăţirea acestei inișiative sau poate contestaţii, vă invităm să le trimiteţi până pe 30 ianuarie 2023 la sediul Primăriei Sectorului 2, str. Chiristigiilor nr. 11–13, Sector 2, Serviciul Registratură, Relaţii cu Publicul sau pe adresa de e-mail: dezbateri.publice@ps2.ro.

foto: ziare.com

Articolul SECTORUL 2: Se acorda vouchere pentru a incuraja elevii sa faca sport de perormanta! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]