aSpace a realizat a doua editie a Raportului Anual al Spatiilor de Coworking din Romania, punand la dispoziție celor interesati o actualizare cu privire la evoluția pieței de coworking din România și din București în anul 2021, precum și o previziune a ceea ce se așteaptă în următorii ani.

“Suntem încântați că vă putem aduce a doua ediție a Raportului Anual al Spațiilor de Coworking din România. Perioada de restricții a coincis cu închiderea unor locații, unele chiar consacrate, dar preponderent locații mici.

Îmbucurător este că există și câteva locații deschise recent, în a doua parte a anului 2021, mai ales în orașe în care până nu demult acest concept nu exista. Chiar dacă industria încă resimte șocul cauzat de pandemie, optimismul a început să reapară atât în rândul proprietarilor, cât și al operatorilor de spații de coworking.

Sperăm că acest material este util și că va încuraja antreprenorii să se organizeze în astfel de huburi pentru a dezvolta atât afacerile locale, cât și comunitatea din care fac parte”, a precizat Bogdan Mariniuc, GM aSpace Coworking, care a fost invitatul lui Daniel Lazar in emisiunea Reusita, dedicata oamenilor si afacerilor de succes si difuzata de postul national Bucuresti TV.

Prin publicarea acestui raport, aSpace pune la dispoziție o actualizare cu privire la evoluția pieței de coworking din România și din București în anul 2021, precum și o previziune a ceea ce se așteaptă în următorii ani.

Detalii in link-ul de mai jos:https://aspace.ro/raport-coworking-2021/