Nordis Group este singurul dezvoltator din Romania care organizează pentru clienți o vizionare completă a proiectului de la Mamaia, pe o perioadă de două zile. Astfel, in weekend-ul 4-5 septembrie se pot vizita cele 4 clădiri ale ansamblului: cele 2 clădiri hoteliere, împreună cu zona de lobby, cafenea și galerie comercială finalizate, camera de hotel amenajată, cele 2 corpuri rezidențiale, zona de piscine și SPA.

“Dar, mai ales, vă invităm să descoperiți etapa 2 a proiectului, Nordis Mamaia Dune, situată în continuarea corpurilor deja existente. Etapa 2 cuprinde apartamente rezidențiale, 16.000 mp de plajă, piscine exterioare, sală polivalentă. În etapa 2 s-au vândut deja peste 100 de unități în mai puțin de 3 săptămâni”, se scrie pe pagina de facebook a companiei, care va dezvolta un proiect de lux la Sinaia.

„În ultimele 12 luni ne-am axat foarte mult pe finalizarea elementelor esențiale din ansamblul nostru și a venit momentul să arătăm investitorilor, cumpărătorilor, presei, dar și publicului larg rezultatele muncii noastre. Suntem bucuroși că în Nordis Mamaia 5***** marcăm o etapă importantă în dezvoltare și, deși, „open house” este un concept nou pentru piața imobiliară românească, pentru noi este un mijloc natural de comunicare pentru că este momentul să arătăm investitorilor rezultate satisfăcătoare. În prezent, amenajările finalizate în Nordis Mamaia oferă o perspectivă foarte clară a tipului de design, rafinament și calitate pe care îl vom oferi în toate dezvoltările noastre și a direcției propuse de Nordis”, a declarat Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux si care include companiile Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Architecture, Nordis Travel și Nordis Property Management.