Primaria Sectorului 3 organizeaza o licitatie publica pentru atribuirea unui contract-cadru, pe o perioada de 4 ani, cu o valoare de 1,65 miliarde lei (335,2 milioane de euro), fara TVA, pentru reabilitarea termica a blocurilor, in fiecare an urmand a fi atribuite 66 de contracte subsecvente, cu valori cuprinse intre 9,48 milioane de lei si 24,81 milioane de lei.

„Contractele subsecvente se vor incheia in functie de fondurile alocate. Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a incheia mai multe sau mai putine contracte in fiecare an. Atribuirea contractelor subsecvente incheierii acordului-cadru se va face fara reluarea competitiei (aceasta optiune fiind bifata la intocmirea prezentei documentatii de atribuire)”, se arata in anuntul de participre publicat in cadrul SICAP.

Contractul-cadru va fi atribuit pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara urmand a reprezenta 85%, iar factorul tehnic 15%. Termenul-limita pentru primirea ofertelor a fost stabilit la data de 19 iulie 2021.

Operatorii economici participanti trebuie sa demonstreze ca in ultimii cinci ani au executat si dus la bun sfarsit lucrari similare de aceeasi natura si complexitate in valoare de cel putin 24,8 milioane de lei (fara TVA), reprezentand valoarea calculata din cadrul unuia sau a maximum trei contracte.