Startup-urile au timp până la 20 iulie 2021 să înscrie soluții ingenioase la Paint the Future, toate candidaturile urmand a fi evaluate de experți din industrie. Finaliștii selectați vor fi invitați la un eveniment de colaborare la sfârșitul anului 2021. Câștigătorilor li se vor oferi acorduri de parteneriat pentru a lucra cu AkzoNobel și să-și dezvolte afacerea cu proiecte durabile.

Startup-urile sunt invitate să prezinte soluții care se încadreazăîn una dintre cele cinci tematici:

  • Funcționalitate îmbunătățită: Cefuncționalitate interesantă nouă poate transforma suprafețele prin tehnologia start-upului tău?
  • Experiența clienților: Cum ar putea soluția ta să îmbunătățească modul în care clienții noștri experimentează produsele și serviciile noastre?
  • Aplicație inteligentă: Cum ar putea soluția ta să schimbe sau să îmbunătățească modul în care sunt aplicate vopselele și finisajele?
  • Soluții circulare: Cum ar permite soluția ta utilizarea circulară a materialelor în orice moment al lanțului nostru valoric?
  • Fabricare inteligentă și lanț de aprovizionare: Cum ne poate ajuta soluția ta să îmbunătățim producția și lanțul de aprovizionare?

Înscrierile în concursul global se fac pe letspaintthefuture.com.

Despre Paint the Future

Lansat în 2019, Paint the Future este un ecosistem global de inovare colaborativă al AkzoNobel. Este o inițiativă îndrăzneață de a accelera, testa, lansa și scala ideile și soluțiile pentru industria vopselelor și a acoperirilor decorative. Paint the Future rulează o varietate de programe pentru a accelera inovația. Deschis inițial pentru startup-uri, a fost extins rapid pentru a cuprinde mediul academic, institutele de cercetare și două grupuri mari de furnizori. Pe măsură ce ecosistemul continuă să crească și să se bazeze pe succesul fiecărui program, a devenit cel mai mare din industrie.