Pentru a sustine institutii cu resurse limitate si pentru a celebra primii 30 ani de existenta, incepand din acest an compania ELIS PAVAJE a decis sa redirectioneze 1% din valoarea produselor rezidentiale, achizitionate de clienti, catre un nou proiect CSR care vizeaza cresterea calitatii conditiilor de invatamant: “Paseste cu incredere in scoala!“.

Programul social vizeaza reamenajarea unui numar anual de minim 5 curti de scoli din mediul rural, din 2021 Elis Pavaje devenind Partenerul oficial al Asociatiei BookLand. Impreuna sustin egalitatea in drepturi pentru copii contribuind la renovarea scolilor din mediul rural si asigurandu-le astfel sansa la o educatie de calitate, in conditii civilizate.

In ceea ce priveste zona exterioara a scolilor, respectiv curtea si aleile de acces, in vizita facuta in urma cu cateva saptamani am remarcat ca au o vechime considerabila, iar suprafetele exterioare sunt fie neamenajate, fie deteriorate in urma exploatarii indelungate. Marturisesc ca, in timp ce eram acolo, ma gandeam la postura mea de parinte si la cat de firesc imi pare pentru copilul meu sa invete beneficiind de caldura, stand intr-o bancuta confortabila si intorcandu-se acasa cu incaltamintea la fel de curata precum a plecat. Din pacate, la scolile din Mosoaia si Domnesti (Arges), acest lucru nu era posibil… pana acum! Lucrarile de amenajare sunt gata! Rolul nostru asumat este sa transformam zonele de langa cladiri in spatii decente de acces sau de petrecere a timpului in pauzele dintre ore. Ne bucura faptul ca putem fi de folos, donand materialele necesare pavarii curtilor scolilor si asigurand montajul acestora, pentru ca, in final, copiii sa nu mai inoate in noroi si sa se bucure de iesitul in aer liber in pauze. Valoarea estimata a celor doua amenajari se ridica la aproximativ 50.000 lei. De instalarea pavelelor si dalelor s-a ocupat Vimia, colaboratorul nostru pe serviciile de montaj”, a declarat Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje.

Citeste mai departe pe Bucuresti Business.