P3 Logistic Parks (P3), investitor, proprietar, dezvoltator și manager pe termen lung de proprietăți logistice europene, a anunțat numirea lui Frank Pörschke în funcția de CEO. Mandatul său va produce efecte începând cu data de 1 aprilie 2021. Tim Beaudin, fost președinte al consiliului director și, din 2019, CEO al P3, se retrage ca urmare a unei tranziții de conducere planificată.

Frank Pörschke ocupă în prezent mai multe funcții de conducere în cadrul unor companii europene și fonduri de investiții imobiliare. Frank a ocupat în trecut diverse poziții precum cea de președinte al EMEA Markets în cadrul JLL, CEO al Eurohypo și CEO al Commerz Real. Experiența sa în domeniul imobiliar, achiziții și finanțare, împreună cu experiența vastă obținută în urma rolurilor de leadership anterioare vor contribui la creșterea susținută și o poziționare excelentă a P3 pe piața logistică europeană extrem de competitivă.

În ultimele 12 luni, P3 a înregistrat o creștere rapidă, perfectând tranzacții de peste 2 miliarde de EURO reprezentând noi achiziții care au dus la creșterea suprafaței brute închiriabile (GLA) cu 48%, la peste 6,5 milioane m2.